Ο Μάνος Ψιστάκης μετά από την δική του καταγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ακολουθούν και άλλες καταγγελίες για λαοφιλείς πρωταγωνιστές.

«Θα βγούνε πράγματα στην επιφάνεια πολύ πιο σοβαρά για άλλους ανθρώπους, όχι για τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια πράγματα. Μιλάμε για τη σεξουαλική παρενόχληση κι άλλα θέματα.

Θα διαπιστώσετε ότι λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία τους για να κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν απέναντι σε κοπέλες που μόλις έχουν βγει από τη δραματική σχολή, ή απέναντι σε κοπέλες που έχουν κάνει έναν – δύο ρόλους και δεν είναι ονόματα για να μπορέσουν να αντιδράσουν.

Αυτοί οι πέντε έξι άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές, είναι πανίσχυροι, όμως, αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη πράγματι το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια. Ο άνθρωπος αυτός, όλο αυτό το ταλέντο του, όλη τη δύναμη και όλη την εξυπνάδα του και τη δυνατότητα να αναλύει καταστάσεις τη διοχετεύει ξαφνικά στο να εκμηδενίζει συνεργάτες, στο να φέρεται απάνθρωπα, απαξιωτικά, ειρωνικά, να με πετάει στην άκρη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: espressonews.gr