Ο Μάνος Βακούσης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός, με σημαντική πορεία τόσο στο θέατρο, όσο και στην μικρή οθόνη.

Μάλιστα, πρόσφατα, το κοινό τον απόλαυσε στην πετυχημένη ταινία «Έτερος εγώ», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο γνωστός ηθοποιός παρευρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του «Γυάλινου Μουσικού θεάτρου» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Μια από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, ήταν αν έχει δυσκολευτεί σε κάποια ερωτική σκηνή που του έχει ζητηθεί να υποδυθεί. Με αφορμή αυτή την ερώτηση, ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε την αγαπημένη του ερωτική σκηνή, την οποία είχε με την Δήμητρα Ματσούκα.

«Είχα κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ματσούκα. Τυχερός… Επειδή έχω κάνει πολλές σεξουαλικές σκηνές σε ό,τι έχει να κάνει τη σκηνή την “κινηματογραφικό-θεατρικό-τηλεοπτικό-ραδιοφωνική, δεν την πέφτω ποτέ σε γυναίκα. Όλο είναι μια αισθητική προσέγγισης. Αν θέλω να σε φιλήσω στο στόμα, θα φανεί ότι το έχω κάνει, χωρίς να γίνει. Είναι μια τεχνική που έχω εκπαιδευτεί. Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Το αγάπησα και γίναμε φίλοι», είπε με ειλικρίνεια.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr