Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Μαρία Αντωνά. Η όμορφη δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ρομαντική πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφο της Άρη Σοϊλέδη.

«Έχει γίνει μία επίσημη πρόταση από τον σύντροφό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο να σου πω, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά λόγω του κορονοϊού. Σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει και προσκλητήριο. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», είπε η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς, που ήταν μπροστά στην πρόταση γάμου καθώς θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής: «Εγώ πήγα και τα βρήκα όλα έτοιμα. Τα είχε ετοιμάσει όλα. Μπήκανε τα παιδιά μέσα στο σκάφος και εμείς ήμασταν κρυμμένοι. Αφού βγήκαμε και μας είδαν, πηγαίνουν στη πλώρη να δουν το ηλιοβασίλεμα και έρχεται το drone με το δαχτυλίδι και φεύγοντας το drone μπλέχτηκε στον έλικα και έπεσε στη θάλασσα. Τελικά το βρήκαμε.»

Πηγή: espressonews.gr