Η Μαρία Χάνου έκανε έξοδο παρέα με το τηλεοπτικό της ταίρι στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ταξιάρχη Χάνο.

maria xanos pateras

Έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τάο» στο θέατρο Επί Κολωνώ. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον Ταξιάρχη Χάνο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και συνεχίζουν να είναι οικογένεια και μετά το διαζύγιό τους.

maria xanos pateras

«Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό. Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο… Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα.

maria xanos paterasΌχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα. Γιατί; Ψέματα είναι; Το λέω να το μάθει ο κόσμος», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του. Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να προσθέτει: «Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες. Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς. Τον πρώτο καιρό ήμασταν μέσα στον εγωισμό. Μέσα από την ανάγκη του να είναι καλά το παιδί μας, ξαναθυμηθήκαμε τι αγαπήσαμε ο ένας στον άλλον, εγώ τουλάχιστον».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr