Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης πλέον απολαμβάνουν τη ζωή τους στην Αθήνα μαζί με την κορούλα τους.

Εκείνος απέκτησε δικό του γραφείο στην Ελλάδα καθώς εργαζόταν στη Ζυρίχη ως γυναικολόγος και για να είναι με τις γυναίκες της ζωής του μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατάει αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας.

5471 MARIA ILIAKI STELIOS MANOYSAKIS 20122022
«Τα πράγματα έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν και όταν ήμουν έτοιμη να γίνουν. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να έχει γίνει τίποτα διαφορετικά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ερωτευόμουν έναν άλλον άνθρωπο εκτός απ’ τον Στέλιο, ότι θα έκανα παιδί με κάποιον άλλο ή ότι τελοσπάντων θα γινόταν κάτι διαφορετικό από το πώς τελικά έγινε στη ζωή μου. Οπότε αυτό το τετριμμένο που ακούμε συνέχεια και από πολλούς, ότι «στη ζωή πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και τα πράγματα θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν», είναι κάτι πολύ σωστό.

5471 MARIA ILIAKI STELIOS MANOYSAKIS 20122022

Όλα γίνονται όταν είναι έτοιμα να γίνουν και όχι όταν τα εκβιάζεις. Για παράδειγμα, αναρωτιούνται πολλά κορίτσια: «Γιατί δεν έχω σχέση, πότε θα κάνω;». Όταν αναρωτιέσαι συνέχεια και το ζητάς επίμονα, δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε μπορώ να πω ότι με βάση τις εμπειρίες, η φιλοσοφία ζωής μου είναι αυτή.

5464 MARIA ILIAKI STELIOS MANOYSAKIS 20122022Τα πράγματα συμβαίνουν όταν είσαι έτοιμη να σου συμβούν. Κι αυτό που λέμε ότι κάποια πράγματα καλώς δεν γίνονται είναι επίσης πολύ κλισέ αλλά και πολύ απελευθερωτικό ταυτόχρονα. Αν αυτό το κάνεις φιλοσοφία ζωής, νομίζω ότι απελευθερώνεσαι τελείως, δε στενοχωριέσαι για τίποτα και απλά ακολουθείς τη ροή», έχει πει σε συνέντευξή της.

5456 MARIA ILIAKI STELIOS MANOYSAKIS 20122022

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr