Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι στο Μαρούσι.

iliaki manousakis6000

Το ζευγάρι ήθελε να είναι κοντά στο γραφείο του γυναικολόγου για να μην πηγαινοέρχεται και χάνει χρόνο από την οικογένειά του. Ο φωτογραφικός μας φακός τους τσάκωσε να περπατούν χεράκι χεράκι στο κέντρο της Γλυφάδας μετά από ψώνια που έκαναν. Η παρουσιάστρια ντυμένη με φόρμες, εντελώς αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά της πάνω πιασμένα βγήκε για ψώνια με τον σύντροφό της.

iliaki manousakis5974

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει -δε μου αρέσει η λέξη κατάθλιψη γιατί είναι κάτι σοβαρό- με τη μεγάλη θλίψη. Θλίψη να το πω; Αγωνία να το πω; Φόβο να το πω; Ούτε ο φόβος μου αρέσει ως λέξη. Γενικώς, κάπως να μην είμαι καλά κάποιες μέρες.

iliaki manousakis5961

Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από 5-6 χρόνια, να ξαναρχίσω το τετράδιο των θαυμάτων, γιατί κάπως πρέπει να βάλω τον εαυτό μου να εστιάσει στα θετικά. Γιατί όπου και να γυρίσω, όπου και να διαβάσω, κάτι άσχημο γίνεται. Αυτό, λοιπόν, είναι το βιβλίο των θαυμάτων.

iliaki manousakis5948

Σας το προτείνω να το ξεκινήσετε κι εσείς μπας και σωθούμε. Εκεί, γράφεις κάθε μέρα τα καλά που σου συμβαίνουν. Δε χρειάζεται να είναι ας πούμε “Κέρδισα το λόττο ή βρήκα τον άντρα των ονείρων μου ή γενικά μεγάλα πράγματα”. Ξεκινάς από τα πολύ μικρά. “Σήμερα ξύπνησα και έφτιαξα έναν τέλειο καφέ. Σήμερα ξύπνησα, παρατήρησα τον ήλιο και αισθάνθηκα όμορφα. Με κοίταξε το μωρό μου και μου χαμογέλασε. Πήγα για καφέ με μία φίλη μου και περάσαμε όμορφα”.

iliaki manousakis5935

Πράγματα πολύ απλά και καθημερινά για να φτάσουμε μετά στα μεγάλα. Οπότε, αυτό σε βοηθάει να εστιάσεις στα καλά, στα μικρά, μικρά καλά και τα μικρά, μικρά, μικρά μετά θα γίνουν πολλά, πολλά, πολλά και μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα, γιατί αλλιώς δε βγαίνει», έχει δηλώσει.

Πηγή: espressonews.gr