Οι καταγγελίες που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας και σεξουαλική παρενόχληση, από ανθρώπους του θεάτρου, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί η κατάσταση μέχρι στιγμής.

«Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση». δήλωσε και συνέχισε:

«Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ήταν πολύ γυναικάς, με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα και γίναμε φίλοι».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος έχει καταγγελθεί από ηθοποιούς για λεκτική και ψυχολογική βία στο θέατρο.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε σχέση. Η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξανά φλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Ήμασταν μαζί για περίπου τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Πηγή: espressonews.gr