Από τότε που έγιναν όλα αυτά είναι σαν να μου έριξες μια ροπαλιά και μου κόπηκε η λαλιά. Ένιωσα μέρος ενός πράγματος σαν να είχα κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, όπου μίλησε για το φλερτ, τις σχέσεις της, αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το φλερτ δεν θυμάμαι πώς γίνεται. Πάει πολύς καιρός. Εγώ είμαι της δεκαετίας του ’90 και φλέρταρα, αλλά τώρα πια αυτά δεν γίνονται, είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού και αποκάλυψε για τους πρώην συντρόφους της: «Τους έχω ταλαιπωρήσει όλους».

Μιλώντας για τους χωρισμούς στη ζωή της είπε: «Δεν μου έχει τύχει να με χωρίσει ο άλλος» και ξεκαθάρισε: «Όλους τους χωρισμούς που έχω κάνει τους ήθελα».

Αναφερόμενη και στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο αποκάλυψε: «Από τότε που έγιναν όλα αυτά είναι σαν να μου έριξες μια ροπαλιά και μου κόπηκε η λαλιά. Ένιωσα μέρος ενός πράγματος σαν να είχα κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό».

«Δεν μπορείς να ξέρεις το εύρος γιατί δεν είσαι συνέχεια με αυτούς τους ανθρώπους απλά ακούς. Για κάποιο λόγο χάθηκε το μέτρο, δεν μπορεί να σκουπίζουμε τη σκηνή για να παίξουμε ή να ακούσουμε τα σχολιανά μας για να παίξουμε. Αυτό ήταν μια παλιακή νοοτροπία. Αυτό ήταν ένα μικρό κομμάτι και το βλέπαμε φυσιολογικό ότι εκεί υπάρχει κάποιος βούρκος. Σαν να υπήρχε μια συνομωσία και μια ομερτά και δεν είναι έτσι» συνέχισε.

«Ένιωσα μέρος αυτού του πράγματος, ότι κι εγώ έχω κομμάτι ευθύνης σε αυτό. Η στενοχώρια κι αυτό που είχα το στομάχι μου ήταν αδιανόητο» πρόσθεσε.

«Ελπίζω να βγούνε όλα στην φόρα και να καθιερωθεί μια νέα καθαρή κατάσταση» κατέληξε.

Πηγή: patrastimes.gr