Η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για τη καθημερινή σειρά «Μόλις χθες» που πρωταγωνιστεί, για τη συνεργασία της με τον Αποστόλη Τότσικα, για τη κόρη της αλλά και για τη λήξη συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

«Λίγο πριν κάνω παιδί με τον Αλέξανδρο δεν έκανα τηλεόραση για να ξεκουραστώ και να χαρώ την κόρη μου. Δεν μου επέβαλλε κανένας να γίνω ηθοποιός, εγώ το ήθελα. «Ο Τότσικας είναι απατεώνας παιδί μου. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος μετρίου πειραχτηριακού επιπέδου στα γυρίσματα, αυτός είναι υπέρτατο πειραχτήρι. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια αύρα μονόχρωμη. Του Τότσικα είναι η… παρδάλω».

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου δεν με παρακολουθεί στην τηλεόραση. Τι ενδιαφέρον να έχει μια δραματική σειρά για ένα παιδάκι 11 χρονών; Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο σπίτι για το ποιος έκανε στη δουλειά του τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Επαγγελματίες είμαστε».

Κλείνοντας μίλησε για τη λήξη συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1: «Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρχε μια αντίστοιχη πρόταση γιατί δεν κάνανε κάποιο σίριαλ που να μπορούσε να καλύπτει τη δική μου ηλικία και τη δική μου παρουσία. Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1 έτσι. Επαγγελματίας είμαι, πήγα σε ένα άλλο κανάλι, θα ξαναγυρίσω κάποια στιγμή στον ΑΝΤ1. Ενδεχομένως να κάνω βόλτα σε όλα τα κανάλια, αυτή είναι η δουλειά μας, να πηγαίνουμε και να ερχόμαστε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr