Η Μαριέλλα Σαββίδου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την επαγγελματική στροφή που έκανε από την Γαλλική φιλολογία στην υποκριτική και φυσικά αποκάλυψε τον λόγο που «κόπηκε» η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη.

marielaa

«Το 2015 πήγα στο γαλλικό The Voice, πριν έρθω στην Ελλάδα και παίξω στην Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη. Οι καρέκλες δεν γύρισαν, σε εκείνο το σημείο κόπηκα αλλά για να φτάσω μέχρι εκεί έκανα τέσσερις μήνες οντισιόν. Όταν όμως δεν γύρισαν οι καρέκλες, ήταν Δεκέμβριος και είχα ήδη ξεκινήσει με το σίριαλ του Καπουτζίδη. Του είχα πει του Γιώργου ότι ήμουν και στο Voice αλλά δεν ήξερα τι θα γίνει και μου είπε πως με ήθελε πολύ σε μια από τις τέσσερις του πρωταγωνίστριες. Τα έφερε έτσι ο Θεός και έγιναν όντως έτσι τα πράγματα.

mariella

Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος δεν έγραψε κάτι που ήταν κωμωδία, ήταν δραματική σειρά. Η «Εθνική Ελλάδος» κόπηκε εξαιτίας των capital controls, ετοιμαζόμασταν να πάμε στην Βουλγαρία για γυρίσματα και δεν μπορούσαμε. Τελικά μείναμε εδώ και έγιναν τα πράγματα όπως έγιναν.

mmariela

Αυτό το σήριαλ σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Πρεσβεύει πράγματα που πρεσβεύω και εγώ. Μου έδωσε έναν ρόλο που ήταν μαγικός. Για μένα ήταν η πόρτα που μου άνοιξε στην ελληνική τηλεόραση και θα το οφείλω πάντα στον Γιώργο. Είναι φοβερός»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr