Η Μαριέττα Χρουσαλά καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» μίλησε για την καραντίνα, τον κορονοϊό και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Αισθανόμασταν κάπως ασφαλείς εδώ, στο Λονδίνο και στο Μαϊάμι ξέφυγε η κατάσταση. Εμβολιαστήκαμε, είχα το άγχος γιατί ήταν κάτι καινούριο, αλλά δεν υπήρχε επιλογή και έπρεπε να γίνει έτσι».

Πώς βίωσε την καραντίνα; «Είχαμε πολλά πράγματα να κάνουμε και με τα παιδιά. Το ευχαριστηθήκαμε και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πήραμε πολλούς ρόλους μέσα σε ένα εξάμηνο, αλλά αφού είμαστε καλά, εντάξει».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση απάντησε: «Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω αν υπήρχε κάτι ωραίο, να ήταν μια ωραία παραγωγή, που να μου ταιριάζει, είχα προτάσεις που νομίζω ότι δεν μου ταίριαζαν, άλλες φορές κάποια πράγματα που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις, δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω συνειδητά κα να είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Ο Λέων θέλει 4ο παιδί, με τα τρία είμαστε πολύ καλά και είναι και ένα δυνατό νούμερο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr