Η Μαριλένα Ράδου που υποδύεται την Κατερίνα στη σειρά «Παγιδευμένοι» δήλωσε ερωτευμένη ενώ διέψευσε πως είναι ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κωστή.

Η ηθοποιός μίλησε στο okmag για την προσωπική της αλλά και για το ρόλο της.

pagidevmenoi1001

Eίναι αλήθεια ότι έγινες κατάξανθη για το ρόλο της Κατερίνας Μαυρίδη;
Ναι είναι αλήθεια και θα το ξαναέκανα. Επίσης, θα έκανα και άλλες αλλαγές για ρόλους… Καρέ μαύρο, κόκκινα καρφάκια.

Υποδύεσαι στη σειρά «Παγιδευμένοι» μια γυναίκα που κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Δημήτρη Μαρκέτο, (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) μέχρι και παρανομία.
Αιφνιδιάστηκα και εγώ όταν διάβασα το σενάριο αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου μπορεί να κάνεις και κάποιες κινήσεις που δεν είναι του χαρακτήρα σου. Και η Κατερίνα θεώρησε ότι αν έρθει στην Αθήνα θα μπορέσει να έρθει πιο κοντά του και να σώσει τη σχέση τους.

pagidevmenoi12599

Πώς τα πάτε με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη;
Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός συνεργάτης. Αλλά δεν τον χαίρομαι πολύ, δεν τον έχω χορτάσει γιατί παίζουμε σε διαφορετικές σκηνές. Εγώ είμαι συχνά σε σκηνές με τον «αδελφό» μου τον Κίμωνα Κουρή.pagidevmenoi4484

Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση ανάμεσα στ’αδέλφια;
Η αλήθεια είναι ότι επειδή έχουν ορφανέψει από μικρά έχει πάρει το ρόλο του πατέρα. Αλλά, εκεί που νομίζει ότι έχει πάρει τον σωστό δρόμο, βλέπει ξαφνικά να χάνει τον εαυτό της και τον έλεγχο για ένα έρωτα που ο ίδιος δεν εγκρίνει. Οπότε γίνεται σκληρός και υπερπροστατευτικός αλλά δεν θεωρώ ότι είναι άδικος.

pagidevmenoi ant1 xarakthres 13 1024x1536 1

Πες μου τώρα για τον ρόλο της Κατερίνας Μαυρίδη, τον αγάπησες; Επίσης κάτι κρύβει η δικαστής…
Έχω φάει τρελό bullying για τον ρόλο, πριν καν εμφανιστώ, στην ιδέα ότι έρχεται η πρώην που τον γουστάρει ακόμα κλπ. Πάντως η Κατερίνα το παίρνει μέσα της δεν είναι «κατίνα». Η Κατερίνα με τον Μάρκο κάτι μαγειρεύουν, κάτι περίεργο και τα «ψιλοέχουν», γι΄ αυτό και έχει λάμψει το μάτι της Κατερίνας! (γέλια)

Και τώρα η κλασσική δημοσιογραφική ερώτηση: Είσαι ερωτευμένη;

Ναι, είμαι.

pagidevmenoi777

Είναι από το χώρο ο αγαπημένος σου;
Όχι και βγήκε και μια φήμη ότι είμαι σε σχέση με τον δημοσιογράφο το Χρήστο Κωστή. Δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Ο αγαπημένος μου είναι από το χώρο του εμπορίου.

Πότε βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει οικογένεια;
Χθες!

pagidevmenoi3665

Αν σου έκανε δηλαδή τώρα ο σύντροφός σου προτάση γάμου θα έλεγες ναι;
Θα σου πω ότι ήδη off the record λέγονται τέτοια σενάρια. Μου λέει θα σε παντρευτώ και εγώ του λέω δεν θα σε παντρευτώ. Εγώ έχω παντρευτεί ήδη μια φορά. Ήταν υπέροχος άνθρωπος αλλά δεν προχώρησε. Δε θέλω δηλαδή νυφικό γιατί το έχω ζήσει! Αλλά θέλω οικογένεια.

Ενώ εξομολογήθηκε πως έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων και εξήγησε πώς ήταν η διαδικασία.

Πηγή: espressonews.gr