Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει κατά καιρούς, για τη συνεργασία του στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» και για το γάμο του που έκανε το καλοκαίρι.

«Σε αυτή τη πολύ γκρίζα κατάσταση, είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις στην εργασία σου και να αισθάνεσαι ότι έχεις ένα καλό κλίμα. Εμείς ψάχνουμε δουλειά κάθε σεζόν, που είναι συνήθως εξάμηνη και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Μπορεί να έχω ζοριστεί και έχω προσπαθήσει να βρω κάποιες φορές εναλλακτικές δουλειές, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σε όλα καλοί, δεν γίνεται αυτό. Το επιχειρηματικό κομμάτι, το οποίο το έχω προσπαθήσει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου. Ότι κάνω, το κάνω περισσότερο συναισθηματικά».

0097 MARIOS ATHANASIOY MARTHA ALEXOPOYLOY 342021

Μίλησε επίσης για τη σχέση με τον πατέρα του καθώς μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του. «Νομίζω ότι έχω κάνει ότι οφείλουμε να κάνουμε σαν άνθρωποι σε όλοι μας τη ζωή με τους ανθρώπους που έχουμε λίγο περίεργη σχέση. Να κατανοήσουμε. Μπορεί να μην τα δικαιολογείς όλα, αλλά τουλάχιστον οφείλεις να απλώνεις ένα χέρι και να μπορείς να δείχνεις στον άλλον έναν σεβασμό για ότι έχει κάνει και μια κατανόηση. Εάν ας πούμε δεν έχεις μεγαλώσει με τον πατέρα σου σε όλη σου την παιδικο-εφηβική ηλικία, αυτό δεν αλλάζει. Δεν γυρνάει πίσω. Το να κατανοώ, είναι διαφορετικό από το δικαιολογώ ή επιβραβεύω. Και θυμωμένος έχω υπάρξει και αγενής έχω υπάρξει και προφανώς ήμουν λίγο μπερδεμένος με τον εαυτό μου μέχρι να κατασταλάξω. Όσο όμως περισσότερο ωριμάζεις, αλλάζουν τα κριτήρια σου, οι απόψεις σου και το μυαλό σου. Δεν είχα πατρικό πρότυπο όσον αφορά το μεγάλωμα οπότε ήταν και πολύ πιο εύκολο για μένα στο μεγάλωμα των παιδιών μου το πρότυπο να είναι μητρικό. Δεν είχα δηλαδή το αντίκρισμα τι έκανε ο πατέρας μου, πως το έκανε, ποια ήταν τα λάθη του και να κάθομαι να παλεύω με αυτά».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr