Καλεσμένος στο Έλα χαμογέλαβρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου, το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα γύρω από το πρόσωπο του Κώστα Σπυρόπουλου.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε στην εκπομπή του OPEN πως «θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι είχα πάρα πολύ άγχος από την αρχή που άρχισαν να βγαίνουν τα γεγονότα, που ευτυχώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία επιτέλους, για το πως θα τοποθετηθώ και πως θα μιλήσω».

«Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι και μάρτυρας καθώς εκείνη την εποχή ήμουν πάρα πολύμ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα ούτως ή άλλως. Ήταν η πρώτη μου δουλειά αυτή. Δεν ξέρεις τι να κάνεις… Το πιο βασικό για μένα, η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε αν και ήθελα πάρα πολύ. Δεν καταλάβαινα ποτέ γιατί δεν το έκανα. Αργότερα άρχισα να μαθαίνω και άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους, που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα, αλλά τελικά έφτασε ο καιρός να δικαιωθεί η μη ακραία πράξη» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο γνωστός ηθοποιός. «Για μένα αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη προσωπική μου ήττα».

«Είναι πάρα πολύ βασικό να μην πάμε σε κατάσταση ανθρωποφαγίας. Ας πάρει τον δρόμο του όπως πρέπει, να φτάσει στη δικαιοσύνη, να βγουν και τα υπόλοιπα. Οι υπόλοιποι άνθρωποι προφανώς αμύνονται, αυτό είναι δεδομένο και πρέπει να το ξέρουμε ο0πότε θα είμαστε όλοι προετοιμασμένοι ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες. Ο ένας κύριος έχει στείλει εξώδικα στα κανάλια για να μην αναφερθεί το όνομα του, ο άλλος κύριος χρησιμοποιεί μεγαλοδικηγόρους και κάθονται και μιλάνε με καναλάρχες» συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου»

Ακόμη ένας αναγνωρίσιμος ηθοποιός που παίρνει θέση στη «βροχή» των αποκαλύψεων…

Πηγή: patrastimes.gr