Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τον γάμο του με την Κρίστη Καθαργιά μπήκαν στο στούντιο για να φωτογραφηθούν για τη συμμετοχή τους στο «Asia Express» και αναφέρθηκαν στην επισημοποίηση της σχέση τους.

1193 GIORGOS MAVRIDIS KRISTI KATHARGIA 2762020

«Εμείς για μήνα του μέλιτος ήρθαμε και θα κάνουμε και το παιχνίδι. Έπεσε στο τραπέζι η πρόταση και είπαμε πάμε να περάσουμε καλά, να το διασκεδάσουμε. Κάπου εκεί είπαμε πάμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο για να είμαστε με το χαρτί. Τα κάναμε όλα άμεσα. Πήραμε την απόφαση δύο εβδομάδες πριν.

1132 GIORGOS MAVRIDIS KRISTI KATHARGIA 2762020Πήρα τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο που είναι φίλος μου και του λέω θέλουμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας το έμαθαν πέντε μέρες πριν ότι θα παντρευτούμε. Άμα δεν το μάθαινε και κανένας άλλος από όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε».

f1 73

Με τη σύζυγό του να προσθέτει στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]»: «Ήταν ωραία, όπως το θέλαμε. Η δημοσιότητα δεν ήταν κάτι που το επιδιώξαμε, αλλιώς ήταν στο μυαλό μας».

f2 45

«Είπαμε να μην αργήσουμε, να είμαστε δύο παρά εκεί. Έρχεται η μέρα του γάμου, μία και τέταρτο είμαι έτοιμος. Δυόμιση ώρα δεν έχει κατέβει ακόμα, λέει «έρχομαι». Στις τρεις παρά τέταρτο μου λέει «έλα ρε Γιώργο πώς κάνεις έτσι»; Φτάνουμε τρεις και δέκα και μου λέει «ηρέμησε, δεν έγινε κάτι, νύφη είμαι», ανέφερε ο παρουσιαστής και όταν ρωτήθηκε αν θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο είπε: «Τι; Θρησκευτικός γάμος; Δεν πάτε καλά!».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr