«Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγγνώμη. Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά…»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ζήτησε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Στις δηλώσεις του έδωσε ονόματα ηθοποιών που δεν έχουν εμβολιαστεί και αναφέρθηκε στον Λεωνίδα Καλφαγιάννη υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ξέσπασε μιλώντας στο «Πρωινό» εξηγώντας πως η συνεργασία έληξε για άλλους λόγους και ζήτησε να ανακαλέσει τα όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αλλιώς θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Διαβάστε επίσης: Καλφαγιάννης – «Ο Μαυρικίου ν’αποκαταστήσει την αλήθεια αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ζήτησε συγγνώμη από τον συνάδελφό του.

«Δεν γνώριζα ότι είναι μυστικό αυτό, γιατί μας το είπε ευθέως και δεν μας είπε να μην πούμε τον λόγο αποχώρησης. Θα μπορούσε να το είχε αναφέρει στην παραγωγή και δεν θα γινόταν. Εγώ απλά απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας συνέντευξης ότι ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία ήταν γιατί δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί.

Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγγνώμη. Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά, μπορεί όποιος θέλει να κινείται νομικά και ‘γω κατά καιρούς το έχω κάνει όταν νιώθω ότι έχω ένα δίκιο που με πνίγει. Ζητώ όμως συγγνώμη αν τον ενόχλησε τόσο πολύ γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Λεωνίδα όπως και όλους μου τους συνεργάτες».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr