Με τεράστια επιτυχία στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλουs τουs κανόνεs του υπουργείου Υγείαs ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάs & Τουρισμού «Mις Παγκόσμιος Τουρισμός “Save the Water”», που τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ για 25η χρονιά.

Οι 20 διαγωνιζόμενες μετά το tour σε Μύκονο, Κατερίνη, Ολυμπο, Λίμνη Πλαστήρα, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη κατέληξαν στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε το διαγωνιστικό σκέλος με τη Μiss Moldavia, Elena Kostelei να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια, με πρώτη αναπληρωματική τη Miss England Anika Swetheart, δεύτερη αναπληρωματική τη Μiss North Macedonia Antgela Savneska!

Μiss Tourism Europe αναδείχθηκε η Miss Romania Ioanna Dorohoi, Miss Photogenic η Miss Ukraine Violeta Tarianouk και Ιnstagram Girl η Miss Hellas Kατιάνα Σπίνουλα.

Τα μέλης της κριτική επιτροπή Πάνοs Ζήναs, Θάνοs Δρακόπουλοs , Αθηνά Τελωνιάτη, Ασημίνα Ιγγλέζου, Γιώργοs Κωστούροs, Τζέννυ Οικονόμου, Γιάννηs Βασιλειάδηs, Μάκηs Δάναληs και Eύη Βασιλάκη είχαν δύσκολα έργο για την ανάδειξη των νικητριών, με τον διοργανωτή και πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων Γιώργο Κουτούλια να δηλώνει στην «Espresso»:

«Ηταν ο 25ος διαγωνισμός ομορφιάς που οργάνωσα και όλα πήγαν εξαιρετικά. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη χτεσινή βραδιά, τηρώντας όλα τα μέτρα για την πανδημία. Ο φετινός διαγωνισμός ξεχώρισε και για τα μηνύματα που θέλαμε να περάσουμε, ήταν υπέρ των δράσεων για το περιβάλλον και γι’ αυτό ο διαγωνισμός είχε το σλόγκαν “Save the Water”. Οσον αφορά τη νικήτρια, ήταν το φαβορί και δικαίως κέρδισε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr