Εμφανώς ταλαιπωρημένος και με καθετήρα εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 71χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, προκειμένου να δικαστεί για νέα υπόθεση παρενόχλησης ανήλικων κοριτσιών. Η υπεράσπιση επικαλέστηκε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος, ενώ και ο συνήγορός του δήλωσε κώλυμα. Ωστόσο, οι δικαστές, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, είπαν «όχι» στο αίτημα αναβολής και αποφάσισαν τη διακοπή της δίκης για τις 31 Οκτωβρίου.

Τότε θα αρχίσει η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που αφορά σε νέες καταγγελίες τεσσάρων κοριτσιών για σεξουαλική κακοποίησή τους σε περίοδο που ήταν ανήλικα, σε κάμπινγκ όπου παραθέριζαν στην Πελοπόννησο, μεταξύ των ετών 2007-2015. Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός δικάζεται παράλληλα σε δεύτερο βαθμό για την κακοποίηση άλλου ανήλικου κοριτσιού, ενώ σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή ως την εκδίκαση της υπόθεσης από το Εφετείο.

Μετά την αποκάλυψη της πρώτης υπόθεσης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και νέες περιπτώσεις παρενόχλησης ανήλικων παιδιών, για τις οποίες ο γνωστός μουσικός οδηγήθηκε στη 14η ανακρίτρια και προφυλακίστηκε πριν από μερικούς μήνες.

«Μια μέρα, περίπου στα μέσα των διακοπών, εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο» φέρεται ότι έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίησή της την περίοδο που ήταν ανήλικη.

«Υστερα από το συμβάν, βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο μηνυόμενος βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν “να παίζει” μαζί τους. Αυτό που μου έκανε, με τάραξε. Γι’ αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω όσα συνέβησαν, ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του…» σημείωσε η ίδια.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr