Στη ΜEΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Σωτηρία» με παροχή οξυγόνου νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας.

Την περασμένη Τρίτη ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι (ΚΕΛΑΝ) είχε ανακοινώσει με ανάρτηση στο facebook πως νόσησαν με κορονοϊό τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μαρία Καρρά και βρίσκονταν σε καραντίνα στο σπίτι τους. «Χορεύω ταγκό με τον Covid-19, που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη» είχε γράψει.

Το βράδυ του Σαββάτου η υγεία του επιδεινώθηκε, καθώς παρουσίασε πνευμονία. Έτσι εισήχθη στο νοσοκομείο και άμεσα του παρασχέθηκε οξυγόνο. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΛΑΝ Πάρις Κουρτζίδης ενημέρωνε συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα.

«Επιβάρυνση»

«Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα του Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί» έγραψε το πρωί του Σαββάτου, ενώ χθες το πρωί ανέφερε ότι «παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως στην Πνευμονολογική Κλινική του «Σωτηρία» νοσηλευόταν και η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, τελικά η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε από τον κ. Κουρτζίδη.

«Η κυρία Μαρία Καρρά, η σύζυγος του προέδρου του ΚΕΛΑΝ Γ. Τράγκα, δεν νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Σωτηρία”. Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρήζει νοσηλείας. Της δόθηκαν οδηγίες, αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να εισαχθεί στο νοσοκομείο» έγραψε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr