Αρχαιολογικά Μυστικά και Πολιτιστικές Ανακαλύψεις στο BHMAGAZINO της 29 Σεπτεμβρίου

Αρχαιολογικά Μυστικά και Πολιτιστικές Ανακαλύψεις στο BHMAGAZINO της 29 Σεπτεμβρίου

Αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το BHMAGAZINO που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ, μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελεύθερνας, με αποκλειστική ξενάγηση από τον κ. Νίκο Σταμπολίδη. Ο διακεκριμένος καθηγητής αρχαιολογίας και Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης, κ. Σταμπολίδης, θα μας αποκαλύψει την σπουδαία ανακάλυψη της Παλαιοχριστιανικής Ελεύθερνας, αναλύοντας τις Βασιλικές και αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους. Παράλληλα, θα παρέχει και τις τελευταίες του απόψεις σχετικά με την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η ανακάλυψη της αρχαίας πόλης και της νεκρόπολης της Ελεύθερνας από τον κ. Σταμπολίδη έχει κεντρίσει το διεθνές ενδιαφέρον του επιστημονικού κόσμου στην περιοχή της Κρήτης. Επιπλέον, στο BHMAGAZINO θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, αναλύοντας το καθοριστικό τους ρόλο στη βιομηχανία του καφέ και προσφέροντας θεματολογίες για βιβλία, τέχνη, μουσική και νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Ένα νέο και συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του πολιτισμού και των διεθνών τάσεων ξεκινά με το BHMAGAZINO αυτή την Κυριακή, προσφέροντας στους αναγνώστες κάτι παραπάνω από απλή ενημέρωση για τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν με το έργο τους.

Πηγή: tovima.gr