Ευγενία Σαμαρά: Μια Συναρπαστική Εξομολόγηση για την Αυτογνωσία και την Καριέρα της

Ευγενία Σαμαρά: Μια Συναρπαστική Εξομολόγηση για την Αυτογνωσία και την Καριέρα της

Το “BHMAGAZINO”, που συνοδεύει το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», προσφέρει στους αναγνώστες του μια συναρπαστική εμπειρία. Στην τρέχουσα έκδοση, η Ευγενία Σαμαρά φιλοξενείται στο εξώφυλλο, όπου φωτογραφίζεται αποκλειστικά με τις πιο ελκυστικές τάσεις της μόδας. Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται τις σκέψεις της για την αυτογνωσία, τις ταξιδιωτικές της περιπέτειες σε όλο τον κόσμο, καθώς και για τη δυναμική της επαγγελματικής της πορείας, συμπεριλαμβάνοντας έναν ρόλο-έκπληξη στην καινούργια κωμωδία του MEGA, «Έχω Παιδιά».

Ο αναγνώστης του “BHMAGAZINO” θα έχει επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσει δύο εκπληκτικές εκθέσεις σε κορυφαία μουσεία της Ευρώπης, να ανακαλύψει νέα βιβλία και να «ταξιδέψει» έως τη Νέα Υόρκη μέσα από την παρουσίαση ενός εμβληματικού κτιρίου που ανακαινίστηκε, προσφέροντας μια νέα πνοή. Παράλληλα, ενδέχεται να συναντήσει και ένα περιβόητο members club, που έχει τραβήξει την προσοχή της δημόσιας σφαίρας για λόγους που δεν είναι και τόσο ευχάριστοι.

Αυτό το τεύχος του “BHMAGAZINO” είναι μια πρόσκληση σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι γεμάτο από ενδιαφέροντα και ποικίλα θέματα, με τιμή φύλλου στα €4,25, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών, όπως το βιβλίο «1974-2024 ΝEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στα €1,55.

Πηγή: tovima.gr