Η Επιστροφή της Εκπομπής Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα με τον Κώστα Τσουρό

Η Επιστροφή της Εκπομπής Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα με τον Κώστα Τσουρό

Ο Κώστας Τσουρός επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο στούντιο της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αυτό το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, στις 13:40. Η infotainment εκπομπή του MEGA θα προσφέρει αξιοπιστία στην ενημέρωση, αποκλειστικά ρεπορτάζ και όλα τα νέα από την σόουμπιζ, τηρώντας τη συνταγή που την έκανε να ξεχωρίζει.

Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν, ο Κώστας Τσουρός προσκαλεί τους τηλεθεατές να αγοράσουν τα Σαββατοκύριακά τους, απολαμβάνοντας τη νέα φάση της εκπομπής. «Στα αγαπημένα μας τηλεοπτικά προγράμματα η #season2 προμηνύεται πάντα πιο συναρπαστική από την πρώτη. Εσείς έχετε μόνο να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!» υπογραμμίζει ο ίδιος.

Η ομάδα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» περιλαμβάνει τη Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Δέσποινα Τσόκου, τον Αλέξανδρο Πρίφτη και τον Πάνο Κατσαρίδη, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα προσφέρει τα καίρια και αιχμηρά του σχόλια κάθε Κυριακή.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός θα φιλοξενήσει την Αθηνά Οικονομάκου, πρωταγωνίστρια της νέας οικογενειακής κωμωδίας του MEGA, «Έχω Παιδιά», σε μια συνέντευξη που αναμένεται να συζητηθεί.

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA. Πηγή: tovima.gr