Η νέα δραματική σειρά Ταμπού έρχεται να ανατρέψει τη μυθοπλασία στην τηλεόραση

Η νέα δραματική σειρά Ταμπού έρχεται να ανατρέψει τη μυθοπλασία στην τηλεόραση

Μια νέα δραματική σειρά έρχεται στην τηλεόραση του MEGA, με τίτλο «Ταμπού», την οποία υπογράφει η Βάνα Δημητρίου στο σενάριο και ο Αντρέας Γεωργίου στη σκηνοθεσία. Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο, και υπόσχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την αρχή.

Η υπόθεση του «Ταμπού» ξεκινά μέσα σε ένα παγωμένο τοπίο, όπου μια παρέα νεαρών φοιτητών διασκεδάζει στην επιφάνεια της λίμνης Παμβώτιδας. Όταν ο πάγος σπάει, αποκαλύπτεται ένα μυστικό που θα αλλάξει τις ζωές τους: το πτώμα μιας γυναίκας αναδύεται από τα νερά, οδηγώντας τους πρωταγωνιστές σε ένα δίλημμα για τη συγκάλυψη ενός σκοτεινού γεγονότος.

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη, αποτελούμενη από τέσσερα αδέρφια, καθένα με τη δική του προσωπικότητα, αλλά ενωμένα από ένα ταμπού του παρελθόντος. Ο Λουκιανός Καρτάλης, καθηγητής φυσικής, βλέπει τη ζωή του να κλονίζεται από μια υπόθεση εκβιασμού. Ο Γαβριήλ, πιλότος και εργένης, καλείται να αντιμετωπίσει τις αναμνήσεις από έναν παλιό έρωτα, ενώ ο Έκτορας, δημοσιογράφος, αγωνίζεται για τη νέα του σχέση που αντιμετωπίζει εμπόδια. Η αδερφή τους, Αλεξάνδρα, έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στα Ιωάννινα.

Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως τα Ιωάννινα, η Αθήνα και η Ρουμανία, με τη χρήση ειδικών εφέ που δημιουργούν την αίσθηση του χειμώνα. Ένας εξειδικευμένος εξοπλισμός και ομάδες παραγωγής συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ρεαλιστικής ατμόσφαιρας για την πλοκή.

Παράλληλα, οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας Καρτάλη και οι εξωτερικές επιρροές από φίλους και εχθρούς θα οδηγήσουν σε ένα μπαράζ εξελίξεων και φόνων που θα αναδείξουν κρυμμένα μυστικά. Η ιστορία θα εξελίσσεται ανάμεσα στα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα μιας παρέας φοιτητών, οι οποίοι προσπαθούν να σταθούν στον κόσμο που ταράζεται από αυτά τα μυστικά.

Με την κυκλοφορία της σειράς, το MEGA ελπίζει να διερευνήσει τα σύνορα μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού, και τα μυστικά που οι άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τη βιτρίνα της καθημερινότητας. Πηγή: tovima.gr