«Η Σειρά 17 Κλωστές Φέρνει Στο Φως Την Αιματοβαμμένη Ιστορία Των Κυθήρων»

«Η Σειρά 17 Κλωστές Φέρνει Στο Φως Την Αιματοβαμμένη Ιστορία Των Κυθήρων»

Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη μία από τις πιο σφοδρές και αιματοβαμμένες ιστορίες της Ελλάδας μέσω της σειράς «17 Κλωστές», η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στις 22:50. Η σειρά, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, αποτελεί μια δραματική αναπαράσταση αληθινών γεγονότων που οδήγησαν σε μια μαζική δολοφονία που συγκλόνισε τη χώρα στα αρχές του 1900.

Η πλοκή τοποθετείται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 – 1909 και εστιάζει στον Αντώνη, έναν φιλήσυχο τσαγκάρη και λυράρη, ο οποίος υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης, που είναι αγαπητός στους συμπολίτες του, κατηγορείται άδικα για ανήθικες προτάσεις προς μια παντρεμένη πελάτισσα και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο του. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια στο Πειραιά, επιστρέφει στα Κύθηρα για να πάρει την εκδίκησή του από εκείνους που κατέστρεψαν τα όνειρά του.

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, ενώ το σενάριο υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη. Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Μίνωα Μάτσα. Η παραγωγή είναι υψηλών προδιαγραφών και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών αναμένονται να κρατήσουν το τηλεοπτικό κοινό σε αγωνία.

Στο cast συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί όπως: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, και πολλοί άλλοι. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα και την Αττική.

Η εκτέλεση της παραγωγής ανήκει στην Tanweer Productions, με παραγωγούς τους Διονύση Σαμιώτη και Ναταλή Δούκα. Οι υπόλοιποι συντελεστές περιλαμβάνουν τον διευθυντή φωτογραφίας Claudio Bolivar και στυλίστες όπως η Έλενα Παρασκευά για τα μαλλιά και η Κατερίνα Βαρθαλίτου για το μακιγιάζ.

Πηγή: tovima.gr