MEGA Ανάμεσα σε Έντονο Ανταγωνισμό Διατηρεί Θριάμβευση στην Τηλεθέαση

MEGA Ανάμεσα σε Έντονο Ανταγωνισμό Διατηρεί Θριάμβευση στην Τηλεθέαση

Η φετινή ενημέρωση του MEGA ξεκίνησε με εξαιρετικά αποτελέσματα, εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Ολόκληρο το ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού διατήρησε τις αρχές του – αξιοπιστία, συνέπεια και υπευθυνότητα – και κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση το Σεπτέμβριο του 2024. Αντιμετωπίζοντας μια έντονη ανταγωνιστική περίοδο με σημαντική εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία, οι εκπομπές «Live News», «Κοινωνία Ώρα MEGA», «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» και «MEGA Σαββατοκύριακο» αντεπεξήλθαν γρήγορα στις προσδοκίες των πολιτών.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» όχι μόνο διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του αλλά και αύξησε τη τηλεθέαση σε σύγκριση με τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι παρουσιάστριες Ράνια Τζίμα (Δευτέρα-Πέμπτη) και Κατερίνα Παναγοπούλου (Παρασκευή-Κυριακή), μαζί με τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη, κατέκτησαν τη μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών, σημειώνοντας 390.000 τηλεθεατές ανεξαρτήτως ώρας. Σε σύγκριση, η δεύτερη θέση καταγράφηκε από το STAR με 367.000 τηλεθεατές.

Το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο επανήλθε με ανανεωμένη δυναμική, καταγράφοντας μέσο όρο 21,2% στο σύνολο του κοινού και 16,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η εκπομπή αυτή αναδείχθηκε ως η πρώτη επιλογή για 489.000 τηλεθεατές και σημείωσε επιδόσεις έως και 29% σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη διατήρησε την επιτυχία της, κυριαρχώντας στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 18,3%. Στο σύνολο του κοινού, η εκπομπή κατέγραψε 17,6%, με το πιο υψηλό ποσοστό να αγγίζει το 25,9% σε γυναικείο κοινό.

Τέλος, το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα συνεχίζει να υπερέχει στην πρωινή ενημέρωση, σημειώνοντας μέσο όρο 15,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 14,4% στο σύνολο του κοινού. Σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, το ποσοστό αυτό ξεπέρασε το 23%.

Πηγή: tovima.gr