Μυρτώ Αλικάκη: Από την αυτοαποδοχή στην αγάπη για τον ρόλο της στην σειρά Ταμπού

Μυρτώ Αλικάκη: Από την αυτοαποδοχή στην αγάπη για τον ρόλο της στην σειρά Ταμπού

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της σειράς «Ταμπού», η Μυρτώ Αλικάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno και μίλησε για το νέο της ρόλο αλλά και για τις προσωπικές της απόψεις σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση. Στη συζήτησή της με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υπογράμμισε την πεποίθησή της ότι η αληθινή ομορφιά και η γοητεία προέρχονται από την αποδοχή της ατέλειας. «Δεν πιστεύω στην τελειότητα, πιστεύω στην ατέλεια και στην ιδιαιτερότητα. Αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους γοητευτικούς», δήλωσε.

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι η αναζήτηση τελειότητας είναι μια συνεχής πηγή απογοήτευσης, τονίζοντας ότι η αυτοπεποίθηση πηγάζει από την προσωπική μας αντίληψη και δεν επηρεάζεται μονάχα από εξωτερικούς παράγοντες. «Δεν θα νιώσω αυτοπεποίθηση επειδή κάποιος θα μου πει ότι είμαι όμορφη», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Μυρτώ αποκάλυψε ότι έχει βιώσει δύσκολες περιόδους, κυρίως κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, που συνδυάστηκαν με προσωπικές προκλήσεις. «Είχα περάσει δύσκολα οικονομικά και αυτό συνδέθηκε και με μια οικογενειακή κρίση», εκμυστηρεύτηκε.

Σχετικά με τη νέα της σειρά «Ταμπού», περιέγραψε τον χαρακτήρα της, την Ελένη, μια αστυνομικό που ερευνά μια μυστηριώδη υπόθεση φόνου στη λίμνη. «Θα βρεθώ σε πολύ δύσκολη θέση, σχεδόν θα ξέρω ποιος έχει διαπράξει το έγκλημα, αλλά θα είναι δύσκολο να το παραδεχτώ», δήλωσε, δίνοντας και ένα μικρό spoiler για την υπόθεση.

Η Μυρτώ Αλικάκη εξέφρασε την αγάπη της για τον ρόλο της στο «Ταμπού», επισημαίνοντας ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τις σκηνές ανακρίσεων. «Έχω τη χαρά να εργάζομαι με ταλαντούχα νέα πρόσωπα και το σενάριο έχει πολλά να πει», κατέληξε.

Πηγή: tovima.gr