Σημαντική τηλεθέαση στο debate του ΠαΣοΚ με πάνω από 600.000 θεατές

Σημαντική τηλεθέαση στο debate του ΠαΣοΚ με πάνω από 600.000 θεατές

Περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το debate για τις εκλογές του ΠαΣοΚ, που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, έστω και για ένα λεπτό. Η μέση τηλεθέαση της αναμέτρησης ανήλθε σε 300.000 κατά την prime time ζώνη. Άξιο αναφοράς είναι ότι το debate πέτυχε συνολική τηλεθέαση 8%, με τους άνδρες άνω των 55 ετών να ξεχωρίζουν, καταγράφοντας 15,8%.

Σε επίπεδο λεπτού, η τηλεθέαση αγγίζει το 10,7% στο σύνολο και φθάνει το 20,7% στους συγκεκριμένους άνδρες. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι οι τηλεθεάσεις αυξάνονται με 29.335 επιπλέον θεάσεις που προήλθαν μέσω του ΕΡTNEWS και της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, καθώς και από το ΕΡTNEWS1, το οποίο πρόβαλε την τηλεμαχία με κυριολεκτική διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Συγκεκριμένα, το 67% των θεάσεων αυτών προήλθαν από υπολογιστές και tablets.

Η ανταπόκριση του κοινού στα social media ήταν εξίσου θερμή, με το hashtag #debate να καταλαμβάνει την κορυφή των τάσεων στο «Χ» (πρώην Twitter). Οι χρήστες συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις και τις αντιπαραθέσεις των υποψηφίων, καθώς και για το γενικό κλίμα της συζήτησης.

Πηγή: tovima.gr