Όπως πρώτη η στήλη είχε γράψει για το φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο, έτσι και σήμερα πρώτη δημοσιεύει και φωτογραφίες από τη νύχτα αγάπης και ευαισθησίας στην οποία τραγούδησε live και αφιλοκερδώς η Έλλη Κοκκίνου!

Τα σουξέ της Έλλης, όπως «Να την αγαπάς», «Όλα λάθος», «Απόψε κάτι λείπει», στο τέλος της βραδιάς ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν ακόμα και τους συντηρητικούς καλεσμένους της ναυτιλίας. Highlight, το ντουέτο της με τον Σάκη Τανιμανίδη στο τραγούδι «Στον κόσμο τον δικό μου». Μάλιστα, ο Σάκης έγραψε χαριτολογώντας στα social media για την καταπληκτική βραδιά by The Hellenic Initiative… την οποία παραλίγο να χαλάσει, όταν η Έλλη τού έδωσε το μικρόφωνο!

243580507 1438873359823436 6228604428410584486 n

Το Hellenic Initiative’s London Gala πάντως πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πέμπτη συνεχή χρονιά, σε αίθουσα του ιστορικού ξενοδοχείου «The Dorchester» στην Park Lane, συγκεντρώνοντας το ανφάν-γκατέ της επιχειρηματικής ζωής και του εφοπλιστικού lobby. Μπορεί να απουσίασαν πολλοί γνωστοί κοσμικοί Έλληνες, καθώς η εκδήλωση συνέπεσε χρονικά με τον γάμο-υπερπαραγωγή της οικογένειας Ζέιν στο Μονακό, αλλά δεν στερείτο σε γκλάμουρ και κέφι.

Μάλιστα πολλά ζευγάρια χωρίστηκαν στα δύο, όπως ο Μίλτος Καμπουρίδης που έδωσε το «παρών» στο γκαλά του Λονδίνου ενώ η σύζυγός του Μαρίνα Βερνίκου παρευρέθηκε στον γάμο στο Μονακό. Τους εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Hellenic Initiative, George Stamas, η πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, ψυχή της οργανωτικής επιτροπής, που επιμελήθηκε ακόμα μια φορά με τη δική της φροντίδα και το δικό της γούστο τη βραδιά, ο επιχειρηματίας Νίκος Σταθόπουλος και ο Peter Poulos.

Μπλάτνικ με την πριγκίπισσα Μαρινα Καρέλλα
Τατιανα Μπλάτνικ με την πριγκίπισσα Μαρινα Καρέλλα

Οι τιμές των εισιτηρίων του γκαλά άρχιζαν από 300 ευρώ το άτομο και έφταναν έως τα 100.000 ευρώ, αν επιθυμούσε κάποιος να κάνει μεγάλη δωρεά στα φιλανθρωπικά σωματεία που φέτος στήριξε και στα οποία θα δοθούν όλα τα έσοδα, που είναι η ΕΛΕΠΑΠ και η ΕΛΙΖΑ.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση στη σκηνή μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ της πριγκίπισσας και διεθνούς φήμης εικαστικού Μαρίνας Καρέλλα, ιδρύτριας και προέδρου της ΕΛΙΖΑ, εταιρίας κατά της κακοποίησης του παιδιού, η οποία τυγχάνει και θεία της Τατιάνας, καθώς ο σύζυγος της πρίγκιπας Μιχαήλ είναι πρώτος εξάδελφος του πεθερού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Πηγή: espressonews.gr