Τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» είχε η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ανδρέα που έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς και για τη φιλία της με την Ρασέλ.

Η πρώην παίκτρια του γνωστού reality μόδας έκανε το δικό της σχόλιο για την δήλωση του Ανδρέα, ο οποίος ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ “πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”» με την Μέγκι Ντρίο να απαντάει ότι «δεν κάνω μαθήματα συμπεριφοράς GNTM στη Ρασέλ».

«Απ’ ότι κατάλαβα το παιδί δεν τα πάει καλά με τη Θεοδώρα. Είμαστε φίλες, αλλά είχα δυο χρόνια να τη δω και δεν ήξερα ότι θα μπει στο παιχνίδι. Τα παιδιά εκεί μέσα πρέπει να σκέφτονται να βγουν πρώτοι και όχι ποιος έχει μιλήσει με ποιον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Και συνέχισε: «Η Ρασέλ είναι έτσι όπως δείχνει».

Τέλος, τοποθετήθηκε σε αυτό το θέμα λέγοντας: «Δεν μοιάζω καθόλου με τη Θεοδώρα, γιατί μερικές φορές η Θεοδώρα προσβάλει. Ενώ εγώ είχα έλλειψη στην ελληνική γλώσσα και ίσως αυτό ήταν λίγο που με χαντάκωσε και έβγαινα ότι είμαι κακιά».

Πηγή: espressonews.gr