Ο Μελέτης Ηλίας καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για την κρίση στον γάμο του και τις επισκέψεις με τη σύζυγό του σε σύμβουλο γάμου.

meletis2

«Όφειλα να το πω δημόσια γιατί, κυρίως σε εμάς τους άντρες είναι λίγο ταμπού ακόμα. Ήταν ιδέα της γυναίκας μου να πάμε σε σύμβουλο γάμου αλλά ακολούθησα και διαπίστωσα πόσο μεγάλο δώρο είναι για το ζευγάρι αλλά και για τη μονάδα.

MELETIS ILIAS THEMIDA40051Είναι τρομερά βοηθητικό στο να καταλάβεις πράγματα για σένα και γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Θέλει πολύ χρόνο αυτό. Αρχίζεις και ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα.

MELETIS ILIAS THEMIDA40005

Κάνουμε ακόμα συνεδρίες. Αυτή την περίοδο δεν κάνουμε συνεδρίες ως ζευγάρι αλλά ως μονάδες. Έχουμε λύσει τα θέματα που έπρεπε ως ζευγάρι και προχωράμε ατομικά. Χρειάζεται μεγάλη διαθεσιμότητα ψυχική. Να πεις ότι πάω εκεί για να κάνω δουλειά και όχι για να κοροϊδέψω τον ίδιο μου τον εαυτό. Να ανοιχτείς, να πεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, και να το λύσεις.

MELETIS ILIAS THEMIDA39959

Προσωπικά, από την πρώτη συνεδρία κατάλαβα κάποια πράγματα γιατί ήμουν ανοιχτός και είχα πάει εκεί με το δεδομένο ότι θέλω να το λύσω. Διαπιστώσαμε ότι κάνουμε κακό πέρα από τους εαυτούς μας και στα παιδιά. Δεν είναι ωραίο για ένα παιδί να βλέπει τους γονείς του να μαλώνουν, δεν είχαμε καν τη διακριτικότητα να πάμε κάπου ιδιωτικά για να λύσουμε ένα θέμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr