«Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ηταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια»!

Με αυτά τα λόγια ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και στη Μαρία Ανδρέου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό! Ο αγαπημένος ηθοποιός, που θα συνεχίσει και του χρόνου στην κρατική τηλεόραση με το σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην περιπέτεια που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η οικογένειά του.

Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πλέον καταλάβαμε όλοι μας ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η ζωή μας ήρθε τούμπα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι αυτονόητα, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε τα απλά πράγματα και τα καθημερινά, αυτά που πιστεύουμε ως σίγουρα. Μια βόλτα για έναν καφέ με φίλους, μια αγκαλιά, ένα χάδι από τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτά έγιναν στη διάρκεια της πανδημίας πολύτιμα και δυσεύρετα. Ωστόσο ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, αντέχει. Γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και όσο μπορούμε, μέχρι να περάσει αυτό το κακό, να προσέχουμε. Ο εμβολιασμός και η εμπιστοσύνη μας προς την επιστήμη είναι η μοναδική λύση, με όλη αυτή τη συμφορά που μας βρήκε, ώστε να μπορούμε να ξεμπλέξουμε από την πανδημία. Και εγώ, με τη σειρά μου, έχω κλείσει ραντεβού στις 26 Μαΐου για τον εμβολιασμό μου και νιώθω ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να βαδίζω πιο ελεύθερα».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από τον κορονοϊό όλη η οικογένειά του: «Νόσησαν η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο πατέρας μου, η μητέρα μου και εγώ. Ολη η οικογένεια. Αρα ξέρω τι σημαίνει να περνάς τον Covid-19. Περάσαμε μια περιπέτεια πριν από δυόμισι μήνες, όπως και πολλές άλλες οικογένειες. Ευτυχώς, δεν νοσηλευτήκαμε. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα κατά 90%, όπως μας είπε ο γιατρός, αναρωτιέσαι για 15 μέρες τουλάχιστον: “Και αν αυτό ανατραπεί; Και αν γυρίσει στο 10% και τα πράγματα χειροτερέψουν;” Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ηταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr