Η Μελίνα Μακρή έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τον εκφοβισμό που δεχόταν στην τρυφερή ηλικία του σχολείου, για το παιδί της, για την αποχώρησή της από τους Vegas αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

melina 1

«Στο σχολείο είχα δεχθεί bullying και το βλέπω πια ως μία διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυΐα και με έλεγαν αρκούδα. Τραγουδάω στο μωρό όλη μέρα, το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”. Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι.

melina 2

Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τους Vegas, το συζητούσα μήνες με τα παιδιά, δεν έγινε ξαφνικά. Έκλαιγα πάρα πολύ όταν έφυγα.

melina vegas

Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα κόλλησα κορονοϊό και γι’ αυτό γέννησα πρόωρα. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα, έκλαιγα δεν μπορούσα να πάω να το δω».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr