Κορμί «φέτες» διατηρεί η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά από δύο εγκυμοσύνες. Προσέχει τη διατροφή της και «λιώνει» καθημερινά στη γυμναστική η Κατερίνα Λάσπα.

«Κοίταξε λόγω πρωταθλητισμού και αθλητισμού γενικότερα έχω μια κεκτημένη ταχύτητα που δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου διαφορετικά από ότι τον έχω συνηθίσει από πιτσιρίκα. Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Αυτό συνεπάγεται ότι πάνω-κάτω ξέρω τι “πρέπει” και τι “δεν πρέπει” διατροφικά! Αλλά ξέρεις, όταν περνάς από τα 25 ή ακόμη και τα 30, κάποια κόλπα που κάνεις δεν πιάνουν. Ενδεχομένως να θέλει και διπλή προσπάθεια συντήρησης. Άρα ένα πρώτο μυστικό είναι η συστηματική επαφή με το σώμα μας ακόμη και το ελάχιστο του μισαώρου, του 20λέπτου γυμναστικής καθημερινά. Το λέω σε απλή μορφή, γιατί εγώ έχω περάσει σε άλλα πράγματα εδώ και χρόνια.

Την πρώτη, δεύτερη χρονιά που δεν δούλευα έκανα κανονική προπόνηση με διατροφή, 6 γεύματα, συμπληρώματα, είχα βάλει και 10 κιλά για αυτόν το λόγο. Αερόβια, προπόνηση με ένα ρεπό την εβδομάδα. Με personal trainer το έκανα. Με στόχο: χάνουμε λίπος, χτίζουμε! Χάνουμε λίπος, χτίζουμε! Το οποίο αποτέλεσμα μου έμεινε και μετά το συντηρήσαμε. Δηλαδή τα πάντα ήταν με το ρολόι. Είναι πολύ βασικό να κρατιούνται σταθερές ώρες φαγητού και σταθερές ώρες ύπνου», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr