Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ένας εκ των τριών συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη και ζήτησε από τις δικαστικές αρχές να διακοπεί η δίκη επικαλούμενος πρόβλημα υγείας του πελάτη του.

filippidis 3

«Ο κύριος Φιλιππίδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση», ανέφερε ο δικηγόρος στο δικαστήριο ζητώντας την ολιγοήμερη διακοπή του.

5350 PETROS FILIPIDIS 1342018

Διαβάστε επίσης: Δίκη Φιλιππίδη: Εισαγγελέας ζήτησε να απέχει από τη δίκη

Χθες Πέμπτη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το πρωινό» για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού. «Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο «πρωταγωνιστής» μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Και μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία», είχε πει.2896 DIMITRIS MILONAS PETROS FILIPIDIS XRISOYLA DIAVATI NIKITAS TSAKIROGLOY 1292018

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες στιγμές διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί»

0340 FILIPIDIS NINOY 04122017

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr