Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Ψίθυρους καρδιάς» αλλά και από «Το σημάδι του έρωτα» όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Τους δύο ηθοποιούς μάλιστα απολαύσαμε πρόσφατα στις μικρές μας οθόνες μέσα από το ριάλιτι «Φάρμα».

Για τη συμμετοχή του στο εν λόγω reality αλλά και τον Στράτο Τζώρτζογλου, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

«Είμαι μάστορας και τεχνίτης. Αυτό αποκτήθηκε με αίμα και εμπειρία, φτιάχνοντας τα μαγαζιά μου. Παρατηρούσα πάντα τους μάστορες να δω πώς το κάνουν και πάντα ήθελα να έχω τον πρώτο λόγο. Αυτό έμεινε προίκα και περιουσία για την υπόλοιπη ζωή μου», είπε σχετικά με τις ικανότητές του στα αγωνίσματα.

Αναφορικά με την συμμετοχή του στη Φάρμα είπε: «έκανα ό,τι μπορούσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες στη Φάρμα. Μπήκα με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήταν και η εποχή κατάλληλη, αφού δεν κάναμε τίποτα, πέρασα δύσκολα αλλά και ωραία, είμαι ευγνώμων. Νομίζω ότι κάτι έκανα και κατάφερα να προσθέσω ένα λιθαράκι αξιοπρέπειας στο οικοδόμημα της Φάρμας. Δεν είχα στρατηγική, είχα μια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές, το πολέμησα μέσα μου. Το είδα σαν δουλειά», δήλωσε ενώ για τον Στράτο Τζώρτζογλου εκτιμά πως:

«Ο Στράτος Τζώρτζογλου διασκέδασε αφάνταστα στη Φάρμα, αν και πήρε λίγο παραπάνω στα σοβαρά το παιχνίδι. Είναι ένας εξαιρετικά καλός και άκακος άνθρωπος. Όντως ήμουν ο “μπαμπάς” της Φάρμας, αντιμετώπισα τα παιδιά με πολλή καλοσύνη, όσο μου το επέτρεπαν οι συνθήκες του παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά ήρθαν με ένα στόχο στο παιχνίδι και το σέβομαι αυτό. Είμαι πατέρας και παππούς κι έχω την εμπειρία να βοηθάω τα νέα παιδιά και τα αγαπάω».

Στην συνέχεια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον τρόπο ζωής του και για το πως χειρίζεται τις καταστάσεις είτε είναι ευχάριστες είτε δυσάρεστες.

«Η ζωή μου ήταν ενδιαφέρουσα και ακραία, είχα εκτροχιασμούς και επαναφορές. Η φιλοσοφία που είχα στη ζωή μου πάντα, και στους καιρούς που ήμουν πολύ καλά οικονομικά και όταν πέρασα κακουχίες, είναι πως ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται από την υπομονή μας όταν δεν έχουμε τίποτα και από τη συμπεριφορά μας όταν έχουμε τα πάντα. Αυτό επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά σε μένα. Το ακολουθώ πάντα. Με τη Φάρμα ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την καθημερινότητά μου και είμαι συγκινημένος που επιβεβαιώθηκα και ο κόσμος είδε μια άλλη πλευρά του Μιχάλη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του με το μπλε χρώμα στα μαλλιά του, ανέφερε πως:

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί»

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις και διατηρεί νυχτερινά μαγαζιά γεγονός όμως που τον έχει κουράσει.

«Έχω κάνει γύρω στα 40 νυχτερινά μαγαζιά αλλά τώρα “απεταξάμην”. Έχω κουραστεί πάρα πολύ να φθείρω τον εαυτό μου. Όποια δουλειά κάνω, προσπαθώ να την κάνω έντιμα. Από εδώ και πέρα κουραστώ και ξέρω ότι δεν θα το κάνω καλά».

Πηγή: espressonews.gr