Ο Μιχάλης Σαράντης πριν από μια εβδομάδα έγινε πατέρας καθώς η σύντροφός του και γνωστή ηθοποιός, Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

202107171209130.AH4A0817

Ο ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες στο instagram να περπατάει κρατώντας το καλαθάκι με την κόρη του και έγραψε δυο λόγια.

SARANTIS 2

«Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει ,έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει ,έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει.

9887 MIXALIS SARANTIS MERI MINA 2952022 Τώρα ,ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας.

SARANTIS 1 Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Σας ευχόμαστε ο,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα».

Διαβάστε επίσης: Ο Μιχάλης Σαράντης δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο με τη Μαίρη Μηνά και τη κόρη τους

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr