Οι καλλονές «έχασαν» τις γιαγιάδες τους

Δύσκολες ώρες για τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Ελευθερία Παντελιδάκη. Τόσο το γνωστό μοντέλο όσο και η σύζυγος του Γιώργου Γιαννιά «έχασαν» τις αγαπημένες τους γιαγιάδες.

Η απώλεια στη ζωή της πρώην παίκτριας του «GNTM» συνέβη την Κυριακή, την ημέρα που είχε την ονομαστική της εορτή! Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστό το ίδιο το μοντέλο αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Γιόρταζα χωρίς να ξέρω ότι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω όταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό… να μη μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα είναι μια μαύρη μέρα πλέον για εμένα. Έφυγες στη γιορτή των Αρχαγγέλων, γιατί ήσουν ένας Άγγελος στη γη και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι. Είμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου έλεγε “oma” και έλαμπες! Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας όσο και να μη θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξαναδώ ποτέ. Έλα στα όνειρά μου, γιαγιά, να σε βλέπω έστω εκεί. Αχ, αν δεν είχα εσένα, γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τόσο στενάχωρος και άδειος, αν δεν υπήρχες εσύ…» σημείωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της, συγκινώντας τους διαδικτυακούς φίλους της.

Και η Ελευθερία Παντελιδάκη και η αδελφή της Γιώτα όμως «έχασαν» τη «Λευτερίτσα τους» και η πρώτη, που είχε και το όνομά της, ανέβασε μια φωτογραφία της γιαγιάς τους στο facebook και την αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο, αποκαλύπτοντας πως ταλαιπωρήθηκε πολύ.

«Γιαγιακούλα μου πολυαγαπημένη αδυναμία μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου! Δεν σου άξιζε να ταλαιπωρηθείς και να έχεις τέτοιο θάνατο! Εσύ ήσουν μέχρι τα 91 χρόνια σου βράχος, πάντα δίπλα μας, δυνατή, και απλόχερα μας γέμιζες με αγάπη όλους μας, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα 8 δισέγγονά σου!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr