Η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo.

«Στα 40 χρόνια που συμπληρώνω στο θέατρο δεν τολμούσε να κάνει κανείς κάτι κακό σε δικό μου θίασο γιατί ξέρουν ότι είμαι πολύ προστατευτική. Στους θιάσους μου άνθρωποι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά, θέλω ο συνεργάτης μου να είναι καλός άνθρωπος. Περνάω μεγάλο μέρος της ζωής μου στο θέατρο και στο σινεμά, δεν μπορώ να είμαι με τέρατα.

1

Ο άνθρωπος από τον καλλιτέχνη δε διαχωρίζεται, ανεξαρτήτως ταλέντου. Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μια πληγή, κάτι άρρωστο ή διαστροφικό μέσα τους που δεν το παρατήρησε κανείς νωρίς. Αυτό που κάνει κακό στους ίδιους και μετά στους άλλους, κάποια στιγμή επισκιάζει τον καλλιτέχνη».

Και συμπλήρωσε μιλώντας για την εικόνα που έχουν πολύ σχηματίσει για εκείνη ενώ δεν ισχύει. «Ο κόσμος νόμιζε πως ήμουν πολύ κοσμική, πως ξυπνάω βαμμένη και χτενισμένη. Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ. Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια. Τηλεφώνησα στον αρχισυντάκτη κι εκείνος μου είπε ‘τι να κάνω βρε Μιμή; Έχω και παιδιά, πως θα ζήσω; Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι».

Μίλησε επίσης για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»: «Γυρίσαμε την ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη” με καύσωνα, πυρκαγιές, Covid και φτάσαμε μέχρι και 500 άτομα σε γύρισμα. Θυμάμαι με καύσωνα στη Μυτιλήνη να φοράμε όλοι χειμωνιάτικα και μου λέει άνθρωπος του νησιού που έπαιζε: “κυρία Μιμή, να βγάλω το παλτό; θα σκάσω”. Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε “εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας, δεν μας βλέπω καλά”».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr