Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φημολογούμενη νέα κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

lazopoulos ntenisi2337

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας είχε σατιρίσει την ηθοποιό μέσα από το podcast του στο newsbreak.gr και άρχισε να φουντώνει η φήμη περί δημιουργία νέας κόντρας.

lazopoulos ntenisi2345
«Είδα στα sites κάτι τρελά που γράφανε για νέα κόντρα. Εγώ, δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ, κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και θα τα ξαναπώ γιατί τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και παντού, αν πεις κάτι θετικό, δε θα πουλήσει στα site. Αν για παράδειγμα, πω εγώ “πολύ ωραία παράσταση ο τάδε” δε θα παίξει, αν πω “αυτή η ηθοποιός ήταν χάλια”, θα παίξει. Αυτό κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

lazopoulos ntenisi2341

Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό γιατί θα παίξει. Δε νομίζω να τον ενόχλησε αυτό που είπα, ότι η Σμύρνη θα μπορούσε να έχει προταθεί για Όσκαρ, απλά βρήκε μια ευκαιρία. Γιατί να τον ενοχλήσει; Εγώ θα το ξαναπώ. Βέβαια, εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ η Σμύρνη, είπα να πάει στα Όσκαρ σαν υποψήφια της Ελλάδας».

lazopoulos ntenisi2349
Ο Γιώργος Λιάγκας της είπε αν θα ήθελε να μεσολαβήσει για να τους τα βρει με εκείνη να απαντάει: «Μα δε τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”.

lazopoulos ntenisi2325 Είχαμε βρεθεί και πήγαμε και φάγαμε και όλα. Μα μια δουλειά κάνει κι αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως, κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο. Την κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια. Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr