Το δικό της μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής προκειμένου να μην ζήσουμε ξανά τραγωδίες όπως οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα έστειλε η Αθηνά Οικονομάκου με ανάρτησή της στο Instagram.

«Ξεκίνησα να γράφω και να γράφω και να γράφω… μέχρι που συνειδητοποίησα πως δεν έχω κάτι καινούριο να πω, κάτι που έμπρακτα θα απαλύνει τον πόνο. Και είναι τόσο κοινά τα συναισθήματα που έχουμε όλοι μας αυτή τη στιγμή… απέραντη θλίψη, θυμός, ερωτηματικά, αγανάκτηση, νεύρα, φόβος… Δεν είναι ώρα για αναλύσεις ας τις αφήσουμε στους ειδικούς, τώρα είναι ώρα για πράξεις. Ευθύνες υπάρχουν πολλές και εύχομαι (αν και πολύ αμφιβάλλω) να επιρριφθούν εκεί που πρέπει! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ αύριο όσα ζούμε σήμερα.

screen-09.41.13[12.08.2021]

Επειδή λοιπόν «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» ως βέρα μανιάτισσα (φθηνά το γλιτώσαμε το Γυθειάκι μας) υπόσχομαι στον εαυτό μου πως θα αλλάξω, κι αυτό το post είναι αφιερωμένο σε αυτό! ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ όχι μονο με λόγια αλλά και με πράξεις… είναι ο μόνος δρόμος. Πια δεν είναι επιλογή είναι ανάγκη. Επιτακτική. Για μένα, για σένα, για τα παιδιά μου και τα παιδιά όλου του κόσμου, για το σήμερα και το αύριο. Για όλους όσοι δίνουν καθημερινά τη ζωή τους για να έχουν οι επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον, για τους εθελοντές που δεν έχουν σταματήσει στιγμή να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Το οφείλουμε ο ένας στον άλλον», έγραψε

Πηγή: patrastimes.gr