Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε τον σύζυγό της και στο γεγονός πως την ελκύουν οι νεότεροι άντρες.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για την προσωπική της ζωή.
«Μου έκαναν προξενιό για άλλον και γνώρισα τον άντρα μου. Ήταν να γνωρίσω τον κολλητό του. Ήρθαν μαζί και εγώ ερωτεύτηκα τον δίπλα. Μου προξενεύαν τον άλλον. Μου είχαν κάνει πολλά προξενιά.

Δεν ήταν αμήχανο, αν ήταν να τύχει θα τύχει. Είμαι περήφανη, το θέμα είναι να μην ντρέπεσαι για τον πατέρα του παιδιού σου, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν έχουν συμβεί διαζύγια, πολλές φορές οι γυναίκες δεν έχουν καλή ιδέα για τους πατέρες των παιδιών τους. Εγώ είμαι περήφανη, αυτό σημαίνει ότι άξιζε», ανέφερε.


Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο. Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις.

Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται. Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν.

Με το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος. Με ό,τι ασχολείται το έτερον ήμισυ του έρωτα ασχολείσαι κι εσύ. Κι ο τρόπος που αναπνέει ακόμα είναι ξεχωριστός για σένα. Μετά, όμως, όταν σιωπήσει ο έρωτας, εκεί το χάνουμε όλοι. Είναι μοίρα πια μετά, το πόσα κοινά έχετε και τα λοιπά. Δεν έχει να κάνει η ηλικία με αυτό».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr