Η Μυρτώ Αλικάκη φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος». Η ηθοποιός με αφορμή τόσο σίριαλ αλλά και την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος» αναφέρθηκε στις 2 όψεις του τηλεοπτικού νομίσματος και την επιστροφή της μυθοπλασίας!

Είστε ηθοποιός που ακόμη και στα χρόνια της βαθιάς κρίσης κάνατε τηλεόραση. Είδατε και τις 2 όψεις του νομίσματος. Πλέον είστε πιο αισιόδοξη για το μέλλον της TV;
Ισχύει ότι έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή. Όσον αφορά στην αισιοδοξία, ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει.

Πως είδατε τη μυθοπλασία φέτος; Ξεχωρίσατε κάτι;
«Στροφή, επιστροφή στη μυθοπλασία, όπως και να το θέσουμε, είμαι ευτυχής. Ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρμαχος της μυθοπλασίας, ποτέ δεν υπήρξα ο άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου. Ήταν κρίμα τόσος κόσμος να μείνει στην απ’ έξω. Οπότε από όποια οπτική κι αν το δεις, η προσπάθεια που γίνεται με χαροποιεί», είπε η ηθοποιός στο «Τύπος Tv».

Πηγή: patrastimes.gr