Για την καταγωγή της αλλά και για την άσχημη συμπεριφορά που βίωσε από εργοδότη της μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» η τραγουδίστρια Nάγια.

Αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους επικριτές της που δεν πιστεύουν ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι.

«Έχω ακούσει πολλές φορές να μου λένε… από φωνή κορμάρα. Έγινα χορεύτρια από πείσμα γιατί υπήρχε κάποιος που με αμφισβητούσε.»

Στη ζωή δεν της ήρθαν όλα ρόδινα. Η Νάγια αποκάλυψε πως είχε μία αφεντικίνα η οποία της ζήτησε να κάνει κονσομασιόν για να πάρει περισσότερα χρήματα και η ίδια φυσικά αρνήθηκε.

«Έπιασα δουλειά σε ένα κέντρο διασκέδασης, μπουζούκια, στο οποίο οι συνθήκες ήταν πραγματικά κακές. Μου είχε πει η αφεντικίνα τότε ότι… αν θες περισσότερα χρήματα κάνε παρέα στους πελάτες. Και της είχα πει ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω περισσότερα χρήματα.»

Αναφορικά με την καταγωγή της, η ίδια δηλώνει υπερήφανη που κατάγεται από την Βόρεια Ήπειρο.

«Το καλοκαίρι που πήγα στη Βόρεια Ήπειρο, μου έλεγαν “είμαστε περήφανοι που το είπες και δεν το έκρυψες” και επίσης μετά από μένα βγήκαν και άλλοι καλλιτέχνες.»

Τέλος η Νάγια αποκάλυψε πως οι θαυμαστές της στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media τις οποίες όμως τις βλέπουν οι συνεργάτες της που τα διαχειρίζονται.

«Δεν θα μπορούσα να βγω με κάποιον που γνώρισα μέσα από τα social media. Μου στέλνουν φωτογραφίες με… προσωπικές στιγμές στο Instagram, αλλά το αστείο είναι πως τις ανοίγουν πρώτα οι συνεργάτες μου»

Πηγή: espressonews.gr