Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη «Real life». Η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, καθώς εξήγησε και τους λόγους που πλέον θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήταν μια συγκυρία καταστάσεων. Ίσως επειδή τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια υπερέκθεση σε αυτό. Δεν θα κάτσω να κλάψω ή να χτυπηθώ που έγινε. Συνέβη και καλώς συνέβη γιατί όταν κάνεις σχέσεις με ανθρώπους που είναι στον ίδιο χώρο με εσένα, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να συμβεί. Όταν βγαίνεις έξω με τον άνθρωπό σου, ο οποίος είναι και αυτός αναγνωρίσιμος, και θα φωτογραφηθείς και θα σε δουν και θα παρακολουθήσουν τα βήματα αυτής της σχέσης. Όταν κάνεις μια σχέση με κάποιον που δεν είναι στο χώρο, δεν είσαι και πολύ στο στόχαστρο», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε το λόγο που δεν εμφανίζεται με τον σύντροφο της και είπε πως: «Καθόλου δεν κρύβω τον σύντροφό μου! Ησύχασαν όλα, γιατί και ο άνθρωπος είναι εκτός χώρου και εγώ δεν κυκλοφορώ πολύ πια».

Τέλος πρόσθεσε τι είναι αυτό που της αρέσει σε έναν άντρα, καθώς και το πως είναι να μην έχει ο σύντροφος της σχέση με τη δουλειά της.

«Είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σε μια σχέση το χιούμορ. Πόσο σημαντικό είναι να σε κάνει ο άλλος να γελάς. Όταν είναι μακριά από τη δουλειά σου είναι πολύ ξεκούραστο, γιατί δεν ξέρει, δεν ασχολείται, δεν τον ενδιαφέρει. Από τη άλλη, όμως, αν θέλεις να του μιλήσεις για το πώς πέρασες την ημέρα σου, να του πεις τα προβλήματά σου, τα παράπονά σου και δεν ξέρει για τι πράγμα του μιλάς και σου λέει “συγγνώμη, ρε αγάπη μου, αλλά δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάς” είναι κάπως.

Πηγή: espressonews.gr