Ανομολόγητα πάθη & μυστικά από τον τάφο

Τελειωμό δεν έχουν τα spoilers για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1! Με την άφιξη της Λενιώς στο Διαφάνι, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια, σήμερα η Espresso «βγάζει στη φόρα» τις νέες, συγκλονιστικές εξελίξεις!

Μόλις η Λενιώ γυρίζει στο Διαφάνι, βάζει ως ιερό σκοπό της να βρει την αδελφή της, τη Δρόσω, με την οποία δεν έχει επαφή ούτε η Ασημίνα. Ελεύθερη πια, κατεβαίνει στην Αθήνα και, με βάση τις πληροφορίες του Κωνσταντή Σεβαστού ότι η Δρόσω βρίσκεται στην Τρούμπα -καθώς την είχε δει εκεί τυχαία-, μπαίνει στο καμπαρέ και τη βλέπει να τραγουδά. Εκείνη τη διακρίνει από μακριά και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα. Η Λενιώ πείθει τη Δρόσω μεμιάς να εγκαταλείψει την Τρούμπα και να επιστρέψει στο Διαφάνι.

Η Δρόσω στην αρχή θα δυσκολευτεί να αφήσει το όνειρό της για το τραγούδι, αλλά καταλυτικός θα είναι ο ρόλος του Κωνσταντή, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει αρχίσει να νιώθει ξανά έντονα συναισθήματα για εκείνη, γι᾽ αυτό θα χωρίσει από την αρραβωνιαστικιά του, τη Δόμνα. Κάπως έτσι η Δρόσω εγκαταλείπει την Τρούμπα, τον Τάκη και τη μαντάμ Κούλα, και επιστρέφει στο χωριό της.

Μόνο που εκεί την περιμένει κι ένα μικρό αγόρι, ο Σέργιος… Το παιδί της, που μεγαλώνει με μάνα την άλλη αδελφή της, την Ασημίνα, και τον βιολογικό πατέρα του, τον Νικηφόρο. Ο μικρός θα τη φωνάζει «θεία Δρόσω» και η ψυχή της θα κοπεί στα δύο, μια και ξέρει καλά πως αυτό το μυστικό δεν πρέπει να αποκαλυφθεί ποτέ.

O έρωτας του Κωνσταντή για τη Δρόσω

Ο Κωνσταντής, που την έχει ερωτευτεί για τα καλά, θα ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται στην οικογένειά του. Τότε η Δρόσω και η Ασημίνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το εξάχρονο αγόρι…

Οι περιπέτειες όμως στο Διαφάνι δεν σταματούν. Η Βαλεντίνη Σταμίρη, η μάνα της Λενιώς, της Δρόσως και της Ασημίνας, είναι ένα πρόσωπο του παρελθόντος που θα αποτελέσει «κλειδί» για τις εξελίξεις του μέλλοντος στο Διαφάνι.

Έως τώρα γνωρίζουμε ότι η Βαλεντίνη Σταμίρη έδωσε μόνη της τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι, μη μπορώντας να αντέξει τον χωρισμό της από τον μεγάλο παράνομο έρωτά της, τον Μιλτιάδη, αλλά και την αγάπη της για τον σύζυγό της Γιώργο Σταμίρη, πατέρα των παιδιών της.

Ο Μιλτιάδης όμως ξέρει ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτε δολοφονήθηκε και ο φόνος της παρουσιάστηκε ως αυτοκτονία. Όπως ακριβώς έγινε και με τον μικρό γιο του, τον Γιάννο, ο οποίος δολοφονήθηκε και φάνηκε σαν να κρεμάστηκε. Δύο φόνοι στη ζωή του. Δύο αγαπημένα του πρόσωπα έβαλαν τέλος στη ζωή τους! Κι ενώ τον Γιάννο σκότωσαν οι Σεβαστοί, ποιος έπνιξε στο ποτάμι τη Βαλεντίνη Σταμίρη;

Πηγή: espressonews.gr