Παρέμβαση στο νέο κορωνοπάρτι που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Κυριακής πραγματοποίησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο περιθώριο του πάρτι μάλιστα τραυματίστηκε μια 20χρονη, που βρέθηκε λιπόθυμη σε φρεάτιο από υπαλλήλους φύλαξης του Ιδρύματος. Ήταν ο δεύτερο τραυματισμός σε μία εβδομάδα μέσα στο κάμπους. Είχε προηγηθεί ο σοβαρός τραυματισμός νεαρού που παρασύρθηκε από σκαπτικό μηχάνημα, όταν νεαροί, που εικάζεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το έθεσαν σε κίνηση.

Εκτός από την τελευταία χρονικά προκαταρκτική έρευνα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη άλλες πέντε, ύστερα από ισάριθμα πάρτι που έγιναν από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, επίσης κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Την έρευνα διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που αναζητούν τους διοργανωτές.

Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία συνέλαβε τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με την κατηγορία ότι διοργάνωσαν πάρτι με τη χρήση ηχητικών συστημάτων, που ήταν τοποθετημένα σε αυτοκίνητο. Η δίκη τους στο αυτόφωρο αναβλήθηκε, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι απλώς συμμετείχαν στο πάρτι.

Πηγή: patrastimes.gr