Ευχάριστα είναι τα πρώτα σημάδια για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε από ανεγκέφαλους στη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Ο αστυνομικός, ο οποίος παρέμεινε στο έδαφος επί μισή ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο αστυνομικός έχει τις αισθήσεις του, επικοινωνεί κανονικά με τους γύρω του κι όλα δείχνουν ότι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού και για αυτό το λόγο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο και για δεύτερο αστυνομικό τραυματία, πάλι της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», ωστόσο ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Ο συγκεκριμένος έχει χτυπήσει ελαφρά στο χέρι.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει σχετικά ηρεμήσει η κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν ακόμα εστίες επεισοδίων. Συγκεκριμένα ένταση παρατηρείται στην οδό Ελ.Βενιζέλου, όπου και πάλι νεαροί έχουν ανάψει φωτιές ενώ οι αστυνομικοί κάνουν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης. Επίσης, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την περιοχή, έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα και καταστήματα ενώ νεαροί έχουν χρησιμοποιήσει πέτρες και κομμάτια από τα πεζοδρόμια που έσπασαν ή από σημεία που εκτελούνται έργα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

Πηγή: patrastimes.gr