Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στη νέα δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ, καθώς, μετά τις καταγγελίες για σοδομισμό της πρώην συζύγου του με μπουκάλι λικέρ, στο δικαστήριο κατατέθηκε ένα ανατριχιαστικό sms. Σε αυτό, αφού βρίζει αισχρά τη Χερντ, ο Ντεπ «εύχεται» το πτώμα της να σαπίσει στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου.

«Αυτό το μ..νί κατέστρεψε την τόσο ωραία ζωή που είχαμε για λίγο» έγραψε το 2016 ο διασημότερος «πειρατής της Καραϊβικής» στο μήνυμα που έστειλε στο κινητό του κολλητού φίλου του επί 42 χρόνια Ισαάκ Μπαρούχ. Το sms, που αναγνώστηκε στο δικαστήριο του Φέρφαξ της Βιρτζίνια από τη δικηγόρο της Χερντ, Ιλέιν Μπρέντχοφτ, συνεχίζει με τον Ντεπ να γράφει ότι ελπίζει «το πτώμα να αποσυντίθεται σε ένα γα..μένο πορτμπαγκάζ ενός Honda Civic».

Στη συνέχεια, η Μπρέντχοφτ ρώτησε τον Μπαρούχ, τον οποίο εξέταζε ως μάρτυρα, αν ο Ντεπ αναφερόταν συχνά με τον όρο «μ..νί» στην 35χρονη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία του 2011 «Μεθυσμένο ημερολόγιο», όπου ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Ο Μπαρούχ απάντησε ότι ο χαρακτηρισμός απευθυνόταν στον ίδιο, ισχυριζόμενος ότι «με αποκάλεσε μ..νί σε ένα μήνυμα». Το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μη γίνει πιστευτός, αλλά να βάλουν τα γέλια όλοι οι παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα.

Ενώ ο φίλος του Ντεπ πάσχιζε να τον υπερασπιστεί στην αγωγή δεκάδων εκατομμυρίων που έχει κάνει εναντίον της Χερντ, έξω από το δικαστικό μέγαρο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη μια «αυθόρμητη» επικοινωνιακή επιχείρηση υποστήριξης του ηθοποιού. Εντελώς τυχαία, πέντε γυναίκες έσπευσαν να φωνάξουν μπροστά στις κάμερες ότι «αγαπούν» τον Ντεπ, ενώ περίπου 50 άτομα δήλωναν «θαυμαστές» του και εξέφραζαν τη στήριξή τους.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr