Η Νέλλη Γκίνη υπηρέτησε από πολύ νωρίς το θέατρο, με μεγάλη αγάπη και έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες του ελληνικού σινεμά, ιδίως κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία στην αρχή της καριέρας της.

«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, αλλά δεν ξέραμε πόσο βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο όταν είχα τελειώσει τη δραματική σχολή με κάλεσε ένας παραγωγός να κάνω μια οντισιόν σαν ενζενί. Ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να με κυνηγά και του πέταξα το γραφείο κανονικά. Τούμπαρα το γραφείο, ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει χάσει ρόλους, επειδή δεν ενέδωσε σε απρεπείς προτάσεις.

«Φυσικά και έχω χάσει ρόλους επειδή δεν υπέκυψα. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε στην τηλεόραση;», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την έκτρωση που είχε κάνει στο παιδί του πρώην συζύγου της, Μιχάλη Ζαμπέτα, γιο του σπουδαίου Γιώργου Ζαμπέτα.

«Θεωρώ ότι είμαι ένα πολύ χορτασμένο άτομο. Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί, θα ήθελα να είχα προλάβει να κάνω άλλο ένα παιδάκι. Ήταν μια από τις εγκληματικές στιγμές μου, είχα κάνει ένα εγκληματικό λάθος. Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση ήταν για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί, ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση».

Η Νέλλη Γκίνη δεν παντρεύτηκε ποτέ, ωστόσο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Πηγή: espressonews.gr