Ο Ρουμάνος στόπερ της Ένωσης τόνισε ότι τα βρίσκει όλα εξαιρετικά στο ξεκίνημά τους με τους κιτρινόμαυρους, προσθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ήθελε να πάει στην Αθήνα για να υπογράψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεντελτσιάρου:

«Ολα φαίνονται τέλεια εδώ. Για εμένα ήταν δύσκολο καθώς δεν είχα χρόνο για να προσαρμοστώ. Μετά από μια εβδομάδα, έπαιξα στο πρώτο μου παιχνίδι. Επρεπε να καταλάβω τα συστήματα και τις απαιτήσεις του προπονητή. Εχω όμως πολύ καλούς συμπαίκτες, με υποδέχτηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και η προσαρμογή ήταν ακόμα ευκολότερη. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη θα με βοηθήσουν πολύ. Είναι αγώνες με διαφορετικές απαιτήσεις και ταχύτητες, καλοί αντίπαλοι που σε βοηθούν να εξελιχθείς στην καριέρα σου, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν δεν ερχόμουν στην ΑΕΚ. Αλλά, ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρονται για εμένα. Ηθελα να πάω στην Αθήνα και να υπογράψω. Ηξερα ότι αυτό θα είναι το μέλλον μου. Για αυτό έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Μετέφερα την επιθυμία μου στην πρώην ομάδα μου και όλα έγιναν ευκολότερα».

Οσον αφορά στις φιλοδοξίες του με την Εθνική ομάδα της χώρας του είπε μεταξύ άλλων: «Οπως το βλέπω εγώ, πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε θέληση. Παίζουμε για καλές ομάδες και αν έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαστε ενωμένοι θα φτάσουμε στα τελικά του Nations League».

Πηγή: patrastimes.gr